Produktiv Söndag

Känns som att jag har hunnit med så mycket den här underbara Söndagen. Började ju morgonen som ni vet med att åka och rida ett toppen pass på Sorro, och sen har dagen bara fortsatt vara hur bra som helst.
 
Efter stallet så åkte jag hem till mamma och pappa och fikade lite sen åkte jag raka vägen hem och bytte om för att gå ut på en promenad med min bästa vän Linda. Vi har alltid så mycket att prata om och det är så härligt att kunna gå i skogen och prata om allt mellan himmel och jord.
 
Sen var det dags att rösta, tycker att det är så viktigt. Även om man inte vet vad man ska rösta på så tycker jag att det är bättre att gå och rösta blankt än att strunta helt i att rösta.
På tal om valet så har jag en liten mys kväll med mig själv och tittar på valvakan.
 
Ha en jätte fin fortsatt Söndags kväll hörni ❤

Fantastiskt väder & ett fantastiskt ridpass

Hej finisar,
 
Vaknade upp vid 9 i morse av att solen sken in genom fönstret och helt plötsligt hade sommaren kommit tillbaks efter några dagar med höst väder. Energin var på topp redan då och jag kände att det här kommer att bli en bra dag!
 
Om jag ska vara ärlig så har min motivation till ridningen inte har varit jätte bra och jag har mest åkt dit och bara gjort något snabbt med Sorro och sen har han bara fått vara häst, men senaste dagarna så har jag bara känt att det är så roligt och jag har lixom längtat efter att få rida.
 
Idag så var planen att jag skulle ha ridit ut en sväng men efter gårdagens katastrof pass så tyckte jag att det var bättre att jag red ett ordentligt lösgörande pass på honom istället och wow,wow, wow vad han vart fin! 
Han var lite stel och stod emot skänkeln i början men efter några omgångar på min favorit övning för lösgjordheten så vart han helt magisk att rida. Nu har han inte jätte mycket styrka så det vart inte ett jätte långt pass men jag är så nöjd! 
 
Kul när allt börjar falla på plats igen!
 
 

Ny blogg, nytt försök

Nu testar jag det här med att blogga en gång till, har saknat att ha någonstans att dela med mig av mina bilder och tips så det ska bli jätte roligt att få vara lite kreativ igen. 
 
Den här gånget tänker jag mig att bloggen ska vara lite allmän och inte bara inriktad på just livet runt Sorro. Men jag spenderar ju väldigt mycket tid där så att det kommer väl att bli mycket om honom i alla fall. Hoppas att ni gillar det!
 
 
 
Hej och Välkomna!

Jag heter Idha och är född år 96, och har sedan jag föddes bott i den mysiga lilla byn Åkers Styckebruk.
Mitt största intresse är den satsningen som jag gör tillsammans med min häst Sorro, född 01.
Jag hoppas att ni ska tycke om att följa våran resa men även att läsa om min vardag utanför stallet.
Kram ❤

HannaVic logotype